Sastojci:
-
2 filea pileceg bijelog mesa
-
2oo gr kackavalja
-
300 gr suhog mesa
-
1 kom pavlaka
-
2 kom jaja
-
3 cena bijelog luka
-
5 kasika senfa
Priprema:
-
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
-
Premazati senfom i dobro izgnjecenim bijelim lukom.
-
Preko senfa narendati kackavalj.
-
Poredjati suho meso, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
-
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
-
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
-
Ako ne mozete cekati da se ohladi sijecite na kocke i sluzite uz salatu.
The post Sa bijelim mesom se ne može pogriješiti, ručak za prste polizati appeared first on Domaci Recept.
Izvor: https://ift.tt/2ERE4oA
Comments
Post a Comment