Sastojci:
- 1 Cheesecake Dolcela
- 1 žlica Kakaa u prahu Dolcela
- 3 žlice mlijeka
- 60 g maslaca
- 350 ml mlijeka
- 300 g svježeg sira (mascarpone)
- 150 g čokolade
Priprema:
Mješavini za podlogu dodajte kakao, navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte. Dodajte otopljeni maslac, još jednom dobro promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak na 20 minuta. Prašak za pripremu kreme uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom (3 minute) da dobijete kremu.
Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu. Dvije trećine kreme nanesite na ohlađenu podlogu u kalupu. U ostatak kreme umiješajte otopljenu čokoladu. Dobivenu kremu stavite u slastičarsku vrećicu, a zatim u kremu u kalupu za torte utisnite loptice (u obliku saća).
Posluživanje
Tortu dobro ohladite, najmanje 2 sata prije skidanja kalupa i poslužite. Prijatno!
The post CHEESECAKE SA ČOKOLADOM, SAVRŠENA POSLASTICA GOTOVA ZA 20 MINUTA! appeared first on Ideje Za Rucak.
Izvor: https://ift.tt/2Bc15Qh
Comments
Post a Comment