CHEESECAKE SA ČOKOLADOM, SAVRŠENA POSLASTICA GOTOVA ZA 20 MINUTA!

Sastojci:

  • 1 Cheesecake Dolcela
  • 1 žlica Kakaa u prahu Dolcela
  • 3 žlice mlijeka
  • 60 g maslaca
  • 350 ml mlijeka
  • 300 g svježeg sira (mascarpone)
  • 150 g čokolade

Priprema:

Mješavini za podlogu dodajte kakao, navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte. Dodajte otopljeni maslac, još jednom dobro promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak na 20 minuta. Prašak za pripremu kreme uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom (3 minute) da dobijete kremu.
Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu. Dvije trećine kreme nanesite na ohlađenu podlogu u kalupu. U ostatak kreme umiješajte otopljenu čokoladu. Dobivenu kremu stavite u slastičarsku vrećicu, a zatim u kremu u kalupu za torte utisnite loptice (u obliku saća).
Posluživanje
Tortu dobro ohladite, najmanje 2 sata prije skidanja kalupa i poslužite. Prijatno!

 

The post CHEESECAKE SA ČOKOLADOM, SAVRŠENA POSLASTICA GOTOVA ZA 20 MINUTA! appeared first on Ideje Za Rucak.


Izvor: https://ift.tt/2Bc15Qh

Comments